Nu blev det jobbigt igen-tankar på en tågstation

Varför ska jag råka ut för allting jämt????
Sitter på tågstationen i Gävle efter ett besök hos neurologen. Nu har dom hittat fler förändringar i hjärnan....fy fan!!!! Det är bra frestande att ta ett tåg åt nåt helt annat håll och bara sticka ifrån alltihop. Det enda positiva med det här är att psoriasisen försvinner nu när jag ska in på behandling. Tre dagars dropp på sjukhuset i Hudik. Men med min jävla tur läggs väl det ner nu under natten och jag får åka till Ulan Bator. Eller att jag får vinterkräksjuka och svininfluensa trots vaccinering.

Tur att man har vänner. Jag är så tacksam att ni finns ska ni veta. Att ni orkar lyssna. Hade jag varit min kompis skulle jag gått i strejk, så det så!

Å sluta med rökningen går inte heller. Lycko-receptorerna i hjärnan skriker efter en liten nikokick hela tiden och får dom inte det vill dom ha en kexcholkad. Men nu ska det bli slut på det! Fast det har jag ju sagt förr =(
Nä en enkelbiljett till solen och gratis massage varje dag, det skulle vara nåt det. Undrar om det går nåt tåg snart??

Men det är bara att ta nya tag. Snart är våren här. Alla frökataloger som kommer och fröerbjudanden i mejlen håller humöret uppe. I sommar ska det odlas minsann och byggas växthus. Stort ska det vara. Sen ska jag emigrera dit. Jord under naglarna (om jag lyckas sluta bita) och röva i vädret. Så ska det vara. Finns det nåt underbarare än att få plocka en solmogen tomat som man odlat själv och sätta sig ner en stund i gräset och njuta??? Tror inte det. Det är en av många lyxiga saker som finns. Eller att sitta på en stubbe i skogen och mumsa på nyplockade bär. Det är inte i många länder man kan göra det.
Nu mår jag lite bättre när jag fått drömma mig bort en stund.

Måste kila....nu kommer tåget snart....tror jag tar det till Gnarp i alla fall.....har ändå inte packat ner nån baddräkt...

///Camilla



Tapetlim och garn

Pust. Jag har tapetserat hela dan med Thilda. Men jäklar vad bra vi är. Inte ett dugg ovänner eller sura och sen satt tapeten som en smäck bakom vattenelementet. Sen att det sprakade lite när det kom tapetklister i kontakten var bara lite extra spännande. Synd bara att det fattades en rulle, men det kommer till veckan.
Värsta var att jag inte sovit ordentligt....låg halva naten på YouTube och kollade stick-instruktions-klipp. Jag är ju helt tokig i att sticka. På stickorna just nu sitter en tröja till Anton. Skulle egentligen ha varit en julklapp men att nu blev det inte så. Har liksom inte haft tid. Han fick nöja sig med en rattmuff i paketet.
Sen har jag ju blivit faster så lillkrillet ska nog få sig nåt mysigt. Jag har en del idéer. Om några år kanske det blir nåt sånt här.....



Tjing på en stund....nu ska jag bara lata mig i soffan och fixa klart brorsans tröja.

///Camilla Johanna

Lat, latare, Milla

Hur lat kan man vara???? Härom dan tog jag bilen till grannen!!!! Hon bor på typ andra sidan posthuset. Till mitt försvar ska jag säga att det blåste småjävlar och var allmänt skitkallt. Men ändå!!!!
Så nu igår kväll satt jag och kollade med ena ögat på Du är vad du äter och det andra på Facebook och insåg att jag skulle behöva minst 20 Anna Skipper för att komma hit och dra mig ur min lathet. Så jag loggade ut, klädde på mig själv och hundarna och tog mig en kvällsprommis. Hur skönt som helst! Jag som alltid har tyckt om att var ute och gå har helt plötsligt blivit den äckliga soffpotatis som jag inte alls velat bli. Men nu så ska det bli ändring på det.
SuperJettan står på verksta'n och kommer att kosta runt 3000 kr att göras i ordning för besiktningen så jag är tvungen att gå. Tror jag ska skita i att lösa ut den på ett tag och ta mig i kragen och röra på påkarna lite mer. Vill ju inte stå i vassen på beachen i sommar.
Så nu är det officiellt.....inga fler Kexchoklad till två för 16 kr på Q8, inga fler ska bara kolla på FB en stund i stället för att röra på mig, inga fler mañana, mañana.....

Camilla....som sitter och filar på en plan på hur hon ska bräda Angelina Jolie.....

RSS 2.0